tiistai 21. joulukuuta 2021

Nopeasti valmiiksi joulunviettoon

 Joulu on jo ihan kulman takana, mutta miten saat itsesi nopeasti valmiiksi juhlaan, kun vielä olisi muitakin valmisteluja ja aikataulut pukkaa päälle.

Tässä postauksessa tulee muutama aikaa säästävä vinkki rennompaan joulunviettoon.Etukäteen valmistautuminen säästää aikaa

Jos mahdollista niin valmistautuminen kannattaa aloittaa jo päivää ennen. Eli tarkista valitsemasi vaatteet joulun viettoon, onko ne puhtaana, onko niissä ryppyjä yms. Mikään ei oikeasti pilaa nopeaa valmistautumista niin pahasti kuin sukkahousut joissa on silmänpako tai paita jossa on tahra. 
Tässä yhteydessä voit myös tarkistaa miltä asuyhdistelmä näyttää ylläsi tai ripustaa se suoraan henkariin odottamaan seuraavaa päivää. 

Vinkki! Jos et ikinä muista käyttää koruja vaikka haluaisit, niin kannattaa ripustaa ne myös samaan henkariin vaikka organzapussissa. Näin saat helposti huolitellun asun.Omat vaatteet juhlaan sopivaksi?

Entä jos haluaa pukeutua enemmän arkisen mukavasti mutta saada silti joulutunnelmaa asuun? Tässä tapauksessa asusteet ovat kaikista nopein pelastaja. 
Arkinen farkut ja neulepaita yhdistelmä muuttuu nopeasti juhlaan sopivaksi lisätessäsi upean kaulakorun tai vaikka korvakorut. Koska asu on muuten simppeli, niin voit valita hyvin todella näyttäviä ja kimaltavia koruja. 
Myös meikki tuo nopeasti juhlavuutta lookkiin. Jos et ole kokenut meikkaaja niin kannattaa pysyä perusjutuissa ja korostaa pikkuisen enemmän joko huulia tai silmiä. Punainen huulipuna tuo myös helposti joulumielen esille.
Multitaskausta jos pystyt

Yksi hyvä keino on tehdä niitä asioita mitkä on pakko saada valmiiksi, niin samalla vaikka kasvonaamio tai hiusnaamio käyttöön ennen suihkua. Hoidat samalla omaa kauneuttasi, kun saat tehokkaasti hoidettua vaikka rosollin teon alta pois.
Myös töiden delegointi säästää sinulta aikaa myös omaan valmistautumiseesi. Pyydä lapsia tekemään jotain missä he voivat auttaa, tai puolisoa vahtimaan lapsia ja koristelemaan esim. kuusi sillä aikaa kun haluat itse valmistautua joulun viettoon,Kaikkein tärkeintä kuitenkin...

Joulun tunnelma ei kuitenkaan ole riippuvainen siitä onko asusi täydellinen tai meikkisi virheetön. Eikä siitä oliko laatikot tänäkin vuonna itsetehtyjä vai kaupasta ostettuja.
Loppujen lopuksi tärkeintä on antaa itselle lupa nauttia joulun rauhasta ja läheisyydestä. Sillä joulu onnistuu kuitenkin vaikkei kaikki olisikaan ihan täydellistä ja viimeisen päälle hiottua.
Anna itsellesikin armoa ja nauti.Kiitos sinulle tästä vuodesta ja toivon sinulle oikein kaunista joulua. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensi kevään muotivärejä

 Miltä näyttää ensi kevään ja kesän värimuoti? Viime vuonna kevään värimuoti yllätti koska siinä oli mukana paljon perinteisiä syksyn värejä...