tiistai 28. joulukuuta 2021

Mikä on muodissa 2022?

 Vuosi vaihtuu ja nin tekee muotikin. Katseet kääntyvät jo kevään odotukseen ja vuosi 2021 jää historiaan. Osa trendeistä säilyy ja tulee enemmän esille, sekä uudet trendit tulevat rinnalle.

Tässä ensimakua vuoden 2022 muoti-ilmiöihin.
Läpinäkyvää kimallusta

Pikkujoulut menivät mutta kimallus pysyy ensi vuoden muodissa. Tällä kertaa glitterit ja paljetit yhdistetään läpinäkyviin mesh-tyylisiin kankaisiin. Yhdistelmästä tulee eteerisen kaunis ja keveä. Arkikäyttöön kannattaa yhdistellä klassisiin elementteihin esim. bleisereihin tai vaikka avoinna pidettävään kauluspaitaan. Iltamenoihin nämä käyvät itsessään, jos rohkeus tyyliin riittää,
Metallivärit pysyvät myös muodissa mutta kulta väistyy vaalean hopean tieltä. Maxia vai miniä?

Mini tulee olemaan ensi vuoden hameen pituuksista suosituin. Tekonahka, vekkiversiot ja kirkkaat värit tulevat olemaan näissä suosittuja malleja.
Toinen trendi on maximekot joissa vaikutteita haetaan vähän kauempaa historiasta, antiikin kreikasta asti. Liehuvat helmat, kevyet materiaalit ja kauniit olkaimet (etenkin sidontatyyliset) keräävät takuulla kesällä ihailua.


Cut outsit ja hapsut

Cut outsit eli ne kivat "kurkistusaukot" vaatteissa ovat jo jonkun aikaa olleet muodissa eikä niiden suosio näytä vielä laantuvan. Jos vatsan kokonaan paljastaminen ja muut isommat aukot eivät ole sinun juttusi niin suosi selästä auki olevia malleja tai ota vaikka käyttöön yksihihaiset mallit. Yksihihaiset mallit luovat kivaa epäsymmetrisyyttä ja etenkin päärynävartaloisille tämä on todella kaunis trendi.

Hapsut, narut ja nyörit ovat myös olleet todella muodikkaita 2021 ja tulevat pysymään edelleen sellaisina. Varsinkin solmittavat ohuet kiedontavyöt näkyvät hyvin seuraavien sesonkien muodissa.


Virkatun näköiset vaatteet ovat myös trendikkäitä.


Matalat vyötäröt ja hameet housujen kanssa

2000-luvun suosikki eli matalovyötäröiset farkut ovat jo jonkun aikaa tehneet paluuta ja palaavat takaisin katukuvaan. Myös revityt mallit tulevat jälleen takaisin pikkuhiljaa. 
Matalovyötäröisyys ja niistä pilkottavat stringit ovat nykyään (onneksi) saaneet rinnalleen naruilla vyötärölle kiedottavia housuja, jotka antavat saman efektin hitusen tyylikkäämpänä versiona.
Ja hameiden housuihin yhdistäminen on myös trendi, joka omasta mielestäni sinäänsä toimii harkittuina versioina. Legginsit ja mekot on aina toimiva yhdistelmä ja myös monet muut housut ja hameet yhdistelmänä.Ja muutama muu trendi ensi vuodelle:

Bleiserit yhdistettynä braletteen tai lyhyeen toppiin.

Korokepohjasandaalit

Näyttävät korvakorut

Useampien kaulakorujen kerrostaminen.Siinä muutama trendi esimauksi ensi kevään ja kesän muodista. Löysitkö jo jotain mistä pidät?

Jos pukeutumisneuvot ja kuukausittain ilmestyvä uutiskirje kiinnostaa, niin liity mukaan tilaajaksi. Lähetän kerran kuukaudessa vinkkejä pukeutumiseen, tietoa trendeistä ja tietysti tietoa tarjouksista ennen muita. Tästä löydät lisätietoa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Onko raha oikea ratkaisu kaikkiin vaateongelmiin??

 Luin äskettäin mielenkiintoisen artikkelin, jossa 2500 euron mittatilausmekon oletettiin ratkaisevan kaikki pukeutumisongelmat. Kyseessä ol...