tiistai 4. tammikuuta 2022

Rakastu tyyliisi tänä vuonna

 Tarkoituksenani oli aloittaa tämä vuosi antamalla nopeita neuvoja miten saat jouluähkyn peitettyä pukeutumisella. En kumminkaan innostunut aiheesta ja mietin miksi?

Tammikuu on aina kinkunsulattelujumppien ja tuskallisten dieettien kulta-aikaa. Sinua pitäisi rangaista siitä että nyt olet nautiskellut vähän liikaa joulun pyhinä. 

Vaikka alkuperäinen tarkoitukseni oli antaa pukeutumisvinkkejä hoikemmalta näyttämiseen, niin silti se vain tuntui tämän saman asian ajamiselta. Ettet olisi hyvä omana itsenäsi vaan hoikempana versiona itsestäsi.

Sen takia päätin pitää 4.2. - 6.2.2022 maksuttoman workshopin siihen miten pikemminkin voit löytää oman tyylisi ja vaatekaappisi kautta paremman olon omassa kehossasi. Miten rakastut uudelleen omaan tyyliisi ja saat ilon takaisin pukeutumiseen.


Oma tarinani

Olen itse kertonut omasta muutoksestani tyylin kautta ja siihen liittyy kyllä painonpudotus, joka tapahtui sen jälkeen kun pääsin sinuiksi oman tyylini kanssa. Mutta sitäkin enemmän minuun vaikutti se etten enää pelännyt näkyä ja aloin taas tuntemaan iloa valitessani vaatteita seuraavaan päivään. Sen sijaan, että olisin ahdistunut vaatekaapin edessä ja tuntenut kaiken näyttävän kamalalta päälläni päätyen lopulta valitsemaan luottoyhdistelmän legginsit ja teepparin taas kerran.

Minun painoni lähti nousemaan vuosia sitten, kun aloitin vakituisen työn. Huomaamatta tyylini vaihtui mukavuudenhaluiseen, sillä vapaa-aika jäi vähemmälle ja kävelin töihin. Painoa kertyi pikkuhiljaa ilman, että itse edes huomasin. Kuminauhavyötäröt ja löysät t-paidat antoivat paljon joustovaraa, kun ei tullut pukeuduttua erilaisempiin vaatteisiin.
Ystävälläni oli juhlat ja niihin päätin etten tarvitsisi uutta mekkoa, minullahan oli vaikka kuinka monta kaapissa. Kunnes sitten juhlapäivänä jouduinkin huomaamaan karvaan totuuden. Painoa oli tullut melkoisesti lisää. Sitä seurasi ahdistus, kun en enää löytänytkään kaupasta entisen tyylisitä vaatteista minulle sopivia vaikka valitsinkin isomman koon. Ne eivät vain enää istuneet yhtä hyvin päälläni sillä vartalotyyppini oli muuttunut.

Pääsin tästä hyväksyessäni tilanteeni. Tämä oli nyt kehoni ja minun pitää pukeutua sen mukaan. Ei ylisuuriin säkkeihin vaan korostaa edelleen niitä omia parhaita puoliani.
Aloin tutustua siihen mikä näytti hyvältä juuri nyt, siinä vartalossa mikä minulla on.
Sen ansiosta värit palasivat takaisin vaatekaappiini joka oli vaihtunut mustiin vaatteisiin. Ja aloin vaatia vaatteelta muutakin kuin sen että se sopii päälle. Haluan että vaatteeni ja tyylini saa minut itseni tuntemaan oloni kauniiksi ja itsevarmaksi.

Kaunis molemmissa kuvissa, tunnen vain oloni enemmän
 itsekseni nykyään.


Mitä tämä haaste tarjoaa?

Näiden kolmen päivän aikana lähetän sinulle yhden videon per päivä suoraan sähköpostiisi ja opetan sinulle nopeat keinot millä sinäkin voit alkaa tuntea olosi hyväksi omassa vartalossasi ja tyylissäsi. Miten löydät inspiraation ja ilon takaisin pukeutumiseen. 
Mukana tulee myös päivittäiset tehtävät ( suunniteltu viikonloppuun joten eivät vie paljon aikaa) jotka auttavat juuri sinun tyylisi kanssa.

Sekä suljettu faceryhmä jossa voit kysyä neuvoa, tarjota vinkkejä, saada vertaistukea yms. Tarkoituksenani on myös pitää siellä muutama live jossa voit kysyä suoraan päivän aiheesta.

Facebookissa eniten mukana olleiden ja kommentoineiden kesken arvon kaksi palveluani:
Tyylivalmennus kuukaudeksi (arvo 350€)
Värianalyysi etänä (arvo 70€)

Molemmista on takuuvarmasti paljon hyötyä sinun kauniille tyylillesi jatkon kannalta.


Tule mukaan ja tehdään tästä se vuosi jolloin alat taas tuntea iloa pukeutumisesta, etkä malta päästä näyttämään muille minkä asuyhdistelmän tänään valitsit.
Tehdään vuodesta 2022 kauniin ja itsevarman tyylisi vuosi.

Lisätietoa ja mukaan liittyminen tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ensi kevään muotivärejä

 Miltä näyttää ensi kevään ja kesän värimuoti? Viime vuonna kevään värimuoti yllätti koska siinä oli mukana paljon perinteisiä syksyn värejä...