tiistai 25. tammikuuta 2022

Ensi kevään muotivärejä

 Miltä näyttää ensi kevään ja kesän värimuoti? Viime vuonna kevään värimuoti yllätti koska siinä oli mukana paljon perinteisiä syksyn värejä. Nyt värit näyttävät enemmän perinteisiltä kevään väreiltä mutta mukana on myös muutama syksyisempikin värisävy.




Pehmeitä pastellin sävyjä

Perinteiset pastellipinkki ja vaaleansininen ovat muodissa jälleen kerran tänä keväänä. Kummatkin näyttävät todella raikkailta ja toimivat jopa toistensa kanssa yhdisteltynä. 
Valkoinen on myös muotiväri jonka kanssa nämä kaksi tulevat kauniisti esiin tai jos et halua niin perinteistä söpön pastellista lookkia, niin yhdistä ne vaalean harmaaseen (jälleen yksi trendikäs väri tänä vuonna).




Liilan sävyjä

Laventeli oli viime keväänä yksi suurimmista suosikeista ja näkyy yhä Suomen kevään muodissa. Väri on pehmeän pastellinen ja mukava vaihtoehto aiemmin mainituille vaaleanpunaiselle ja -siniselle.
Very Peri on tämän vuoden väri Pantonen kartoissa mutta voimakkaan värinen Dahlia tarjoaa tälle utuisen liilalle voimakkaamman ja mielenkiintoisen vaihtoehdon. Purppura kiinnittää katseet ja näyttää upealta myös lämpimän värityypin omaavilla. 
Laventeli sopii pastellin ystäville

Purppura kerää katseet


Muita ihania trendivärejä:

Vaaleanruskea on hyvä neutraali


Narsissin keltainen tuo iloisuutta

Utuisen sininen on myös trendikäs


Siinä muutama ihana sävy kevääseen. Löysitkö sinä jo suosikkisi?

Oma tammikuu on myös mennyt värien parissa, nimittäin tekemällä värianalyysejä asiakkaille. Ja tein myös ensimmäisen etävärianalyysin englanniksi, joka meni sitten jenkkeihin. :)

Täältä löydät lisätietoa etävärianalyyseistäni. Jos et ole jo itselle hankkinut omaasi ja haluat saada meikkioppaan mukana niin nyt kannattaa tilata. Olen uudistamassa näitä värioppaita kevään aikana ja laittamassa meikkioppaan erilliseksi palveluksi. Eli vanha hinta vielä voimassa ja sitä kannattaa hyödyntää. 

P.S liityitkö jo ilmaiseen tyylihaasteeseeni helmikuussa? Vielä on paikkoja jäljellä ja palkintojakin luvassa. Lisätietoa täältä.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...