tiistai 18. tammikuuta 2022

Farkkumuotia 2022

 Oletko sinä farkkujen ystävä? 

Farkkumuoti näyttää yllättävän hyvältä ja monipuoliselta tänä vuonna. Tässä muutama esimerkki tämän vuoden housumuodista.

*-merkityt tuotteet ovat affiliate-linkkejä yhteistyössä Very Nice farkkumerkin kanssa. En itse edes paljoa pitänyt farkkuja ennen tutustumista tähän farkkumerkkiin. Lisätietoa löydät tästä miten käännyin farkkufaniksi.


Matalavyötäröiset mallit

2000- luvun tullessa muotiin on ilmiselvää, että yksi asia palaa muotiin. Nimittäin matalavyötäröiset housut. 
Vuonna 2022 ennustetaan katukuvaan ilmestyvän näitä farkkuja entistä enemmän. Oletko sinä odottanut näitä vai pidätkö mieluummin korkeammista vyötäröistä? Revityt mallit

Revityt mallit ovat jo vähän aikaa olleet pois muodista, mutta palaavat taas. Myös revittyjen mallien yhdistäminen verkkosukkahousuihin palaa taas.
Entä jos haluat seurata tätä trendiä, mutta silti säilyttää siistin ulkoasun? Tällöin kannattaa kokeilla* Very nicen *Suzie mallia. Siinä on lahkeensuu viimeistelemätön mikä antaa saman efektin säilyttäen silti huolitellun lookin.

Ylisuuret bleiserit pysyvät myös muodissa

Leveää lahjetta

Lahkeissa leveämmät mallit ovat muodissa mutta myös perussuorat pitävät pintansa. 
Jos haluat pidentää sääriäsi farkkujen avulla niin alaspäin levenevät mallit saavat aikaan tämän efektin.
Käyttäessäsi todella väljiä lahkeita kannattaa ne yhdistää vartalonmyötäisempään yläosaan, muuten kokonaisuudesta tulee helposti sen näköinen kuin hukkuisit vaatteisiisi.

Matalovyötäröiset leveällä lahkeella

Väljemmät mallit

Värimaailmaa

Tumman sinisen arvellaan olevan ykkössuosikki tämän vuoden farkuissa. Tässä esimerkki *Caramel farkuista* mihin itse ihastuin Very Nicen mallistosta.
 Itse olen taas huomannut enemmän vaaleampien värien olevan suosiossa, vaaleasta farkusta aina miltei valkoiseen asti.

Farkkujen väreissä itseasiassa tummempien värien uskotaan vaikuttavan kalliimmalta kuin vaaleampien mitä voi hyödyntää vaikka valitessaan huolitellumpia farkkumalleja itselleen. 
Kuviot ja yhdistely cropattuihin yläosiin

Vuosituhannen vaihteesta tulee myös kuviot farkuissa. Itselläni oli muuten silloin aivan ihanat tähtifarkut (joita en todellakaan jää kaipaamaan) ja kuviot niissä oli juuri se juttu. 
Farkkuja yhdistetään nyt crop toppeihin ja vaikka rintaliivit ja braletet ovat yleinen näky bleiserin alla.
Aikuisempaan makuun versio näistä voisi olla hieman lyhyempi kietaisumallinen paita jossa on pidemmät narut. Jätä narut heilumaan vapaasti sidottuasi paidan kiinni ja yhdistelmä on todella trendikäs tänä vuonna.
Siinä muutama farkkutrendi tähän vuoteen. Aiotko ottaa jonkun trendin heti käyttöön?Oletko jo mukana ilmaisessa työpajassa? Helmikuussa 3-päivän haaste sisältää päivittäisen videon suoraan sähköpostiin ja lyhyet tehtävät.
Rakastutaan uudelleen omaan tyyliimme ja aletaan tuntea iloa pukeutumisesta. Käytännön neuvoja miten tunnet olosi hyväksi omissa vaatteissasi.
Facebook-ryhmässä arvotaan eniten osallistuneiden kesken 1kk Tyylivalmennus (350€) ja värianalyysi (70€), eli myös hyviä palkintoja luvassa.

Liity mukaan tästä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään ja kesän 2023 trendejä

 Viime viikolla aiheena blogissani oli kevään ja kesän muotivärit , tällä viikolla jatketaan samalla aiheella mutta käsitellään yleisesti se...