tiistai 26. huhtikuuta 2022

Vapun juhlapukeutuminen

 Vappu on kevään juhlista se jolloin saa vihdoin pukeutua näyttävämmin ja ottaa kevään kunnolla näkyviin asuvalikoimissa.


Tällä hetkellä vapuksi on luvattu vähän enemmän pilviä ja sadetta mutta kun koronarajoitukset alkavat viimeinkin olla ohi niin juhlaan voi todellakin pukeutua.




Uskalla näkyä

Vappu on yleensä meille suomalaisille se juhla, jolloin saa pistää luovuuden käyttöön. Ottaa glitterit ja kimalteet kaapista ja röyhelömekot päälle.
Eli helppo keino on valita vähän enemmän väriä pukeutumiseen, nyt juuri on kirkkaat ja iloiset värit todella muodikkaita joten niitä löytyy helposti kaupoista.

Voit myös valita tavallisesta erikoisempia yhdistelmiä ja yksityiskohtia. Olisitko muuten uskonut että Crocsitkin on nyt täysin salonkikelpoiset ja niistä on tehty korkokenkäversiot? Tässä linkki Balenciagan versioihin. Onhan ne erikoisempia ja värikkäitä mutta silti hinta on näille Crocseille aika kova. :D
Tarkoituksena ei ole siis suositella niitä ostettavaksi, vaan näyttää, että muodissa on nykyään aika paljon erikoisempiakin juttuja.

Värit tuovat iloa pukeutumiseen


Asusteiden voima

Asusteet ovat pieni asia mutta muuttavat nopeasti arkiasun ilmeen juhlavammaksi. Muodissa on tällä hetkellä paljon kimalteita ja näyttävyyttä. Eli vappuasuun sopivien asusteiden löytämisessä ei ole ongelmaa, mutta kannattaa silti huomioida se tuleeko minun käytettyä myös muulloin kyseistä korua, huivia tms.

Isot ja näyttävät korvikset on muuten todella trendikkäitä tällä hetkellä jos mietit koruvalintaa kevään juhliin.

Hiukset on myös asia millä saa vappufiiliksen esille, pestävillä kevytväreillä, hiuskoristeilla tai vaikka upealla kampauksella. Ja jos bad hair day iskee juuri vapun juhlinnan aikana niin ylioppilaslakki tai mitä mallia käytätkään on kätevä tapa saada kampaus kuriin.






Säily lämpimänä ulkona

Kevyet mekot houkuttavat kevään juhliin, mutta ulosmennessä kylmyys tuntuu jollei aurinko paistakaan. 
Kerrospukeutuminen pelastaa jälleen paljolta ja astetta paksummat sukkahousut tulevat tarpeeseen, jos vietät aikaa enemmän ulkona.
Takin valinta mekon kanssa on välistä hankalampaa, mutta bleiserit ovat hyvät ja klassiset vaihtoehdot mekon kaveriksi ja juhlaan. Kuten pääministerimmekin on sen näyttänyt niin muodissa olevat nahkatakit käyvät moniin tapahtumiin, joten myös niistä löytyy lämmittäviä vaihtoehtoja.



Ja toivotan itse sinulle oikein kaunista vappua, nautitaan keväästä ja läheisten seurasta.

Loppuun laitan muutaman löydön kevään muihin juhliin, vappuun nämä taitavat olla jo myöhässä.
Mainoslinkit on merkitty *merkillä*.

*Lindexin mekko* löytyy myös valkoisena

*Kietaisumekko* Bubbleroomilta








*Satiinipusero* Bubbleroomilta



*Huivit* ovat käteviä myös kesäiltojen juhliin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...