tiistai 20. syyskuuta 2022

Syksyn ja Talven korutrendit

 Syksy on jo alkanut, mutta miltä näyttää korujen ja asusteiden muoti tälle sesongille?

Asusteet on asia mihin kannattaa minun mielestäni panostaa, sillä niillä on kaikista helpointa muuttaa asun tunnelmaa. Vaihdat vain korut näyttävimpiin niin peruspaidasta tulee heti mielenkiintoisempi.

Tämä postaus sisältää myös affiliate-linkkejä jotka on merkitty *merkillä*.Isompaa ja näyttävää

Tämä on yksi suurimmista trendeistä, isot ja näyttävät korut. Niin ylisuurissa korvakoruissa kuin sormuksissakin. 

Isot korvakorut ovat yksi omista suosikeistani, jos korvasi ovat muuten herkät painaville korvakoruille niin puu on hyvä materiaali, sillä se on hyvin kevyttä. Tässä Bluebell jewelryn peikonlehti korvakorussa on luonnollista näyttävyyttä ihanissa väreissä.
Värivalikoimaa

Peikonlehdet syksyisessä sävyssäJa yksi korvakorumuotiin liittyvä asia on värin mätsääminen muuhun asuun, tätä trendiä nähtiin hyvin paljon muotinäytösissä samoin kuin yhden korvakorun taktiikkaa. Eli nyt kannattaa etsiä korurasiasta ne lempikorvakorut joiden toinen puolisko katosi jonnekin ja käyttää trendiä hyväksi.Rannerenkaat

Rannerenkaat ovat jälleen täällä ja niitä saa kasata, no käytännössä niin paljon kuin itse jaksaa kantaa. Ja värit ja materiaalit saavat vaihdella. Varsinkin nollarimuodin mukaisia muovisia rannerenkaita tullaan näkemään hyvin paljon.

*Swarovskin Infinity rannerengas *  
on hyvä vaihtoehto vähän klassisempaan tyyliin.Jos rannerenkaat eivät ole sinun juttusi niin ketjurannekorut ovat edelleen hyvin muodikkaita. 

Choker kaulakorut

Lyhyet kaulapanta tyyliset korut ovat edelleen muotia ja niitä voi yhdistää myös kerrostettuna pidempiin kaulakoruihin.
Myös muoviset versiot ysäriltä sekä samettinauha ja riipus tyyliset kaulapannat ovat tämän sesongin trendejä.

*Tommy Hillfigerin kaulakoru* on myös klassisen tyylikäs


Vyöt

No eivät ole ehkä koruja mutta käyvät yhtä hyvn asujen viimeistelijöiksi kuin korutkin. 
Vöissäkin saa olla näyttäviä yksityiskohtia kuten esim vuosituhannen alusta tutut perhoset. Solmittavat kietaisuvyöt ovat myös hyvä lisä esim. neulemekkojen kaveriksi tai vaikka ylisuurien villapaitojen kanssa.

*Bubbleroomin vyö * on kuin
koru itsessään.Siinä muutama syksyn ja talven korumuotivinkki. Pidätkö sinä paljon koruja vai luotatko pariin klassikkoon?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kuinka pukeutua "väärin" ja näyttää silti upealta?

 Tässä postauksessa annan sinulle nopeita keinoja miten pukeudut "väärin" (perinteisten oppien mukaan) ja näytät silti upealta sek...