tiistai 6. syyskuuta 2022

Syyskuun lämpimiä löytöjä ja kuulumisia

 Nettiyhteys on ollut katkolla itsellä jo useamman päivän, joten tästä tulee vähän nopeampi blogikirjoitus.

Tuntuu että syyskuu lähti käyntiin varsin viileissä tunnelmissa, osasyy varmasti on se että juuri äsken oli jopa hellepäiviä ja nyt yhtäkkiä lämpötila laski reilusti. Itse ainakin jouduin jo etsimään reilusti lämpimiä syysvaatteita ylle. Huoh, kesähameet teitä tulee ikävä. Itseasiassa ajattelin kyllä vielä osaa käyttää asustamalla ne syksyyn sopivammaksi sukkahousuilla tai legginseillä, kivoilla nilkkureilla ja kauniilla villatakeilla.

Kirjoituksen lopusta löytyy muutama lämmin syksyisempi trendi.


Syyskuun kuulumisia

Sain suoraa palautetta Turussa järjestettävistä värianalyyseistä . Toimin ennen tätä yhteistyössä yhden vaateliikkeen kanssa ja tilat nyt eivät ehkä olleet ihan ideaalit ja sama juttu ajankäytön kanssa sillä buukkasin kaksi tapaamista vähän liian lähelle toisiaan. Sekä ihan liikaa lähelle kyseisen liikkeen sulkemisaikaa.
Mutta palautteeseen voi aina suhtautua kahdella tapaa. Minä ajattelin todellakin ottaa opikseni.

Nyt varaan myös Turussa tehtäviin värianalyyseihin erillisen toimistotilan tunniksi kerrallaan. Tätä ennen käytin vastaavaa palvelua jo Salossa ja onhan se itsellekin mukavampaa työskennellä rauhassa ja hyvässä valaistuksessa. 

Tämän takia värianalyyseihin tuli nyt paikkakuntakohtaiset hinnat. Hintojen nousun takia paikanpäällä tehtäviin värianalyyseihin saa jatkossa meikkioppaan kaupan päälle.

Värien ystäville tiedoksi että suunnitelmissa on myös uudenlainen palvelu, mutta tästä lisää myöhemmin.



Lämpimiä löytöjä syyspäiviin

Nämä löydöt sisältävät affilatelinkkejä jotka on merkitty *-merkillä.

*Neulemekko Object*

Neulemekot ovat aivan ihanat jos rakastat hameita ja mekkoja. Ne tarjoavat lämpöä ja antavat silti ripauksen naisellisuutta myös syksyn ja talven pukeutumiseen. Ja pienenä stailausvinkkinä, ylipolvensaappaat ja muut pidemmät saappaat ovat yksi syksyn isoimmista trendeistä. Neulemekot ovat näille aivan täydellinen pari.

Takki *Bubbleroomilta*

Pilottitakit ja muut vähän lyhyemmät takit ovat myös yksi syksyn suurimmista trendeistä. Samoin myös kelsiturkin näköinen vuori joka tuo lämpöä. Tässä takissa on astetta enemmän naisellista tyyliä pilottitakkeihin.

*Vilan Neuletakki*

Pidemmät neuletakit ovat myös aivan ihanat syyspukeutumisen kulmakivet. Niihin on lämmintä käpertyä kotona ja alkusyksyn aurinkoisimpina päivinä ne käyvät myös takin korvikkeena kun niiden alle pukee pitkähihaisen paidan. Ja jälleen kerran, ne näyttävät taas upealta yhdistettynä niihin pidempiin saappaisiin.


Pierre Robertin *merinovillapaita*

Kaivatessasi oikein kunnolla lämpöä merinovilla on loistava vaihtoehto. Villa on materiaalina sellainen joka ärsyttää monia meistä. Sillä se on materiaali jota nykyisin enää harvemmin käytetään, ennen sitä on lisätty vähän kaikkeen. Mutta merinovilla on siitä aivan ihana materiaali, että se on hellä myös iholle, sillä se ei ärsytä yhtä paljon kuin perusvilla.



Pidätkö sinä syyspukeutumisesta vai jäätkö kaipaamaan kesää?

Itse rakastan eniten kesää pukeutumisessa, sen kevyitä mekkoja ja kauniita sandaaleja. Rannekoruja ja muutenkin näyttävämpiä koruja sekä sitä että ei tarvitse pukea puolta vaatekaappia vain sen takia että säilyy lämpimänä.

Muina vuodenaikoina pyrin tuomaan pukeutumiseeni niitä efektejä joita rakastan. Eli käytän mekkoja mutta puen ne lämpimämmin ylleni. Valitsen takkeja joita rakastan ja lämpimiä asusteita ihanissa väreissä.

Näin saan muihinkin vuodenaikoihin sitä mitä oikeasti rakastan etten jää murehtimaan kun se vuodenaika mitä rakastan jää vihdoin taakse.

Mikä on sinun suosikki vuodenaikasi pukeutumisessa?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...