tiistai 30. elokuuta 2022

Syksyn trendikkäimmät laukut

 Miltä näyttää syksyn trendit laukuissa? Olen jo aiemmin kertonut kenkämuodista , kuoseista ja tietysti muodista ja väreistä yleensä, niin tällä kertaa ajattelin omistaa kokonaisen postauksen laukuille.

Rakastan itse laukkuja ja oloni on oikeasti alaston jos menen ulos ilman käsilaukkua. Mikä on sinulla tälläinen asuste mikä sinulla on pakko olla ulos mennessäsi?




Pehmeyttä syksyyn

Trendi josta aloitan on pehmolaukut. Eli laukut jotka käytännössä näyttävät toppatakkisi jatkeelta ja niin pehmeiltä että niitä voisi käyttää jopa tyynyinä.

Tekoturkikset ovat nyt todella trendikkäitä myös laukuissa (ja kaikessa muussakin). Sitä voi käyttää somisteena pienissä määrin tai villiintyä kokonaan ja ostaa kokokarvaisen version.



Keilailua, urheilukasseja ja reppuja

Urheilullisuus näkyy nyt myös trendeissä hyperfeminiinisyyden ohella. 
Käytännölliset kassit ovat muodissa muuallakin kuin matkalla salille.
Repuista näkyy pelkistettyjä versioita, naisellisempaa ja pienempää sekä ihan niitä perusreppuja.
Salikassit ja keilailusta tutut pienet kädessä kannettavat käsilaukut toimivat hyvin arjessa.





Minit ja maksit

Koossa on paljon vaihteluita pienistä mikrolaukuista aina isoihin maksikasseihin. Mikrokasseja itseasiassa yhdistellään nyt eri lailla ja siitä juttua myöhemmin tuplalaukkutrendeissä.
Pienet kädessä kannettavat kirjekuorilaukut tulevat jälleen muotiin ja muutenkin kuin vain iltalaukkuina.
Ja ne todella isot kassit, nehän ovat olleet muodissa jo pitkään mutta niistä ennustetaan syksylle entistä isompaa trendiä. Itseasiassa maksikassit ovat kätevät juuri näin sesongin vaihteluiden yhteydessä sillä saat niihin näppärästi takin talteen kun aamulla on kylmä ja iltapäivästä vielä miltei hellelukemia.







Ketjuja ja isoja printtejä

Ketjut ovat myös olleet jo pidemmän aikaa trendikkäitä vähän kaikessa mutta nyt ne saavat vieläkin enemmän muhkeutta. Mitä paksumpi ketju sen parempi.
Printit ovat myös yksi syksyn isoimmista trendeistä ja ne näkyvät myös laukuissa. Varsinkin rohkeat graafiset printit ovat muodissa.



Puolikuuta ja geometrisia muotoja

Puolikuun muotoiset laukut ovat yksi syksyn muotilaukuista. Joko suoraan puoliympyrän muotoisena tai sitten yhdistettynä laukun kahvaan jolloin kassista tulee sirompi.

Samoin muita geometrisia muotoja kannattaa pitää silmällä.



Tuplana parempi?

Tuplalaukut ovat yksi seuraavien sesonkien trendeistä. Tähän muuten ne aiemmin mainitsemani mikrolaukut sopivat täydellisesti.
Eli tarkoituksena on käyttää kahta laukkua kerralla ja yleensä se tarkoittaa juuri sitä että toinen laukuista on hyvin pieni, esim sopiva avaimenperäksi. Nämä saavat olla yhteensopivat tai sitten eriparia ja tuovat eloisuutta asuun. 





Siinä muutama syksyn isoimmista trendeistä, löysitkö jo omat suosikkisi?

Sitten vähän omia kuulumisia, kuosioppaat alkavat valmistua. Tai ainakin osa on jo valmistunut mutta loput valmistuvat sitä mukaa kun niitä tilaillaan, eli muutaman päivän viiveellä.

Sain muuten aivan ihanan blogikirjoituksen Tyylimuru blogilta joka testasi etävärianalyysiäni. Hänen juttunsa voit lukea tästä

Ja vielä muutama päivä aikaa tilata värianalyysi niin saat meikkioppaan kaupan päälle mukaan, tarjous loppuu 31.8.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...