tiistai 9. elokuuta 2022

Tulevan syksyn 2022 kenkämuotia

Näin elokuun edetessä on hyvä alkaa katsomaan oman vaatekaapin sisältöä ja mitä trendejä on tulossa. Yksi ensimmäisistä syyspukeutumisen merkeistä on kengät. Kun ne ihanan kevyet sandaalit alkavat tuntua liian kesäisiltä on aika katsoa jo syysmalleja.

Tässä postauksessa tulee muutama avainasia mitä kannattaa katsoa syys- ja talvikenkiin.

 



Mitä kirkkaampi sen parempi

Kengät saavat nyt todella näkyä ja erottua. Yksi trendeistä on käyttää kengissä ihanan kirkkaita värejä, varsinkin syksyn muotiväreissä. Jos  sinulle ei vielä ole syksyn muotivärit selvillä, niin lue tästä aiempi postaukseni asiasta. 
Itse asiassa kirkkaisiin väreihin on helppo totuttautua juuri kengissä, sillä ne eivät ole lähellä kasvoja. Joten esim. jos olet pehmeän murrettu värityypiltäsi niin voit silti tuoda kirkkaita värejä pukeutumiseen tälä tavalla. Omasta mielestä yksi huomiota herättävä väri kuitenkin jää vähän irtonaiseksi kokonaisuudesta joten itse yhdistäisin väriä hieman enemmän pukeutumiseen esim. asusteilla, laukulla tai vaikka kynsilakan sävyllä.


Iloiset värit ja saapikkaat
, kaksi syksyn trendiä.

Musta on silti suosituin väri

Jos värikkäät kengät eivät ole juttusi niin ota rennosti, sillä musta tulee olemaan syksyn ja talven suurin trendi. Eli klassiset mustat avokkaat toimivat myös tulevan syksyn trendeissä.
Kuten myös vaikka tennareissa ja kaikissa muissakin kengissä. Musta on itseasiassa kätevä väri myös kengissä silllä jos pidät yhdistää kengät ja laukku samaan väriin, niin mustaa löytyy aina laukuista.

Onneksi koroissa nähdään myös sirompia malleja.




Hohtoa ja kimallusta

No mutta palataan sitten taas huomiota herättäviin kenkiin. Glitterit toimii edelleen muodissa myös kengissä. Valitse kokonaan kimaltavat kengät tai herätä huomiota pienillä kimaltavilla yksityiskohdilla, kuten vaikka koroissa.
Jos et halua ihan noin näyttävää yksityiskohtaa kenkiin, niin ehkä metallin hohto olisi enemmän sinun juttusi? Metallin hohtoa ja varsinkin hopean sävyjä tullaan näkemään vieläkin muodissa niin takeissa kuin kengissäkin.








Nyörejä, tekoturkista ja höyheniä

Nyörit pysyvät edelleen muodissa ja sopivatkin hyvin loppukesään ja alkusyksyn lämpimiin päiviin. Tekoturkis tulee myös olemaan trendi jota nähdään kaikkialla, niin nilkkureissa kuin sandaaleissakin. Tekoturkissandaalit ovat myös asia jota monta kertaa itse käytän esimerkeissä muotijuttuna jota ei kannata ostaa. Minun mielestä tämä trendi on ollut sellainen jossa en näe järkeä, miksi kukaan haluaisi kulkea aamutohveleissa ulkona? Tällä kertaa trendiä nähdään myös astetta tyylikkäämmin käytettynä kuten alla olevassa kuvassa näkyy syksyn muotivärissä.
Versace Jeans Couturen sandaalit Zalandolta


Toinen asia mitä tullaan näkemään kaikkialla on höyhenet. Niin asusteissa, vaatteissa kuin myös kenkien somisteena. No suomen oloihin tämä trendi ei ole kyllä maailman käytännöllisin asia mutta juhlaan ehkä toimii.





Korokepohjia mutta myös sirompia malleja

Korokepohjat ja jykevämmät korot pysyvät muodissa mutta myös sirompia malleja aletaan (onneksi ) nähdä. Sillä myös stilettikorot tekevät paluun.
Korokepohjanilkkurit (wedges) on asia jota nähtiin muotitalojen näytöksissä ja tämä trendi jakaa aika paljon mielipiteitä. Ne antavat lisää korkeutta ja korkokenkä fiiliksen mutta toisaalta ovat mukavammat kävelyyn ja tasapaino säilyy paremmin vähän jäisimmilläkin ilmoilla.




Mitä korkeampi sen parempi

Nimittäin saappaiden pituus, mitä korkeampi sen parempi. Mutta oikeastaan nilkkureista aina puoleen väliin reittä ulottuviin saappaisiin vaihtoehtoja tulee olemaan hyvin paljon.
Jos haluat soveltaa trendiä esim. allepolven pituisilla saappailla, niin käytä samaa väriä myös housuissa (legginsit ovat todella hyviä tähän) jolloin saappaat vaikuttavat kokopitkiltä ilman että sinä joudut pitämään liikaa pitkiä saappaita omaan makuusi. Tämä ei toimi niin hyvin väljemmin istuvien saappaiden kanssa yhtä hyvin. 





Siinäpä muutama tulevan syksyn kenkätrendi, haluaisitko muuten että käyttäisin postauksissani enemmän tuollaisia konkreettisia vaihtoehtoja kuten zalandon esimerkissä?




Nyt on mahdollisuus ennakkotilata värianalyysin yhteydessä kuosiopas early bird hintaan 30€ (norm. 50€). Eli saat tietää mitä kuvioita sinun värityyppisi kannattaa suosia pukeutumisessa heti oppaan valmistuttua jo ennen syyskuuta. Ja meikkiopashan tulee vielä elokuun loppuun asti kaupanpäälle tilatessasi värianalyysin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...