tiistai 11. lokakuuta 2022

Pikkujoulukauden trendejä

 Kuukaudet alkavat mennä niin nopeasti, pian alkaa jo pikkujoulukausi.

Mitkä trendit näkyvät tämän loppuvuoden juhlapukeutumisessa ja mitä kannattaa ottaa huomioon asuja valitessa?

Tässä postauksessa kerron sinulle nopeat vinkit millä tulet näyttämään upealta tämän vuoden pikkujoulujen juhlinnassa.Kimallusta ja glitteriä

Pikkujoulu ja kimallus kuuluvat yhteen, joten tämän suhteen ei tule suurta yllätystä. Mutta kimalteet ja glitteri ovat olleet niin iso osa tämän vuoden trendejä, että odotettavissa on todella överiä kimallusta ja motolla enempi on parempi.
Kimallusta nähdään meikissä, asuissa, kengissä, hiuksissa ja tietysti koruissa sekä asusteissa. Jos haluat kokonaisuuden näyttävän mahdollisimman tyylikkäältä niin kannattaa valita vain joku näistä ja antaa sen kimaltaa katseenkiinnittäjänä. 

Hopean kimallus on ollut tänä vuonna jopa kultaa suositumpaa mutta ensi keväänä kulta tulee taas tekemään näyttävän paluun.
Joulun värejä vai mustaa..?

Perinteiset joulun värit nyt ovat joka pikkujoulu muodissa, eli kirkkaanpunainen, tumman vihreä ja kulta. Tänä vuonna musta on ollut hyvin suosittua eikä sen suosio varmaan tulee laantumaan myöskään loppuvuoden juhlinnassa. 
Vihreän suosio (varsinkin vaaleanvihreä) on myös kasvussa ja tulee olemaan yksi ensi kevään muotiväreistä.

Sametti ja tekonahka ovat myös
 trendikkäitä valintoja

Hameen pituuden valinta

Tänä vuonna minihameet ovat olleet yksi ykköstrendeistä mutta ensi keväästä näkyvissä on yhä enemmän maksimekkojen ystäville ilouutisia. 
Maksimekotkin ovat olleet jo kesästä asti enemmän ja enemmän näkyvissä joten tämä trendi sopii hyvin myös pikkujouluihin.

Vinkki! Pitkät saappaat ja erilaiset ketjukoristeet kengissä ovat takuuvarmasti muodisssa talven juhlissa (ja ihan arjessakin).
Korujen lumoa

Koruissakin on tänä vuonna näkynyt teemana överiys. Eli paljon erilaisia koruja yhdistettynä, kimallusta yms. Ensi keväänä tämä trendi tulee vielä(kin) isompana.
Eli kasaa huoletta monta kaulakorua, valitse näyttävät ja korvakorut ja laita niin monta rannerengasta että se tuntuu jo kevyeltä käsitreeniltä nostaa viinilasia niiden kanssa.

Jälleen kerran on hyvä kuitenkin miettiä vähän balanssia. Näyttävä asu yhdistettynä minimalistisempiin koruihin tuo sen asun esiin. Ja simppeli kotelomekko taas voi hyötyä enemmän niitä näyttävistä koruista.Siinä muutama varaslähtö vinkki tämän vuoden pikkujoulukauteen. Nyt kun ollut niin monta vuotta erilaisia rajoitteita koronan takia niin tänä vuonna tulee varmasti otettua ilo irti myös loppuvuoden juhlinnasta. 

Onko sinulle jo tullut pikkujoulujen päiviä selviksi?

2 kommenttia:

  1. Olispa jo pikkujoulut ;) Kiva postaus. Ajattelin kokeilla tuota käsitreeniä viinilasin ja överikorujen kera.

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon ja hauskaa treenihetkeä. :)

    VastaaPoista

Miten valita kimallus pikkujouluaikaan?

 Pikkujoulut ja kimallus kuuluvat yhteen sitä ei käy kiistäminen. Mutta onko sillä väliä millaista blingiä sitä pistää ylleen vai enempi on ...