tiistai 22. marraskuuta 2022

Kurkistus kevään 2023 trendiväreihin

 Joulu ja talvi on vasta tuloillaan mutta pitkän harmaa marraskuu tarvitsee nyt jotain piristystä. Joten tämän viikon aiheena on katsaus ensi kevään ja kesän muotiväreihin.

Vihreä on yksi isoimmista trendiväreistä mutta sen rinnalle löytyy (onneksi?) myös paljon muita värivaihtoehtoja.Vihreän lumoissa

Vihreä on muodissa eri sävyissään. Perinteinen kirkas vihreä on jo klassikko ja se saa rinnalleen myös vaalean vihreää (jossa on enemmän keltaista kuin sinistä).
Yksi mielenkiintoisista väreistä Pantonen värikartassa on myös Leek Green, eli murrettu vaalean vihreä. Hyvä vaihtoehto vaalean khakin sävyn ystäville.
Neutraaleja sävyjä

Vaniljan vaaleutta yhdistettynä vaaleaan beigeen. Harmaata yhdistettynä hippuseen vaalean liilan sävyä. Sekä pehmeää kahvinruskeata Macchiaton sävyssä.
Kuulostaako herkulliselta? Niin minustakin ja odotan näitä pehmeitä neutraaleja aivan innolla.Iloisia sävyjä

Nyt ollaan puhuttu enemmän murretuista ja neutraaleista niin onko kirkkaat värit jo poistuneet muodista? Ei todellakaan, kevät sisältää ihan perinteisesti iloisen kirkkaita värejä.
Keltainen on jälleen täällä ja kirkkaampana kuin vähän aikaan. Samoin ihana vaalea fuksia joka erottuu raikkaudellaan.

Aqua( eli aika lailla minttu tai vedenvihreä) on myös raikas sävy jota kannattaa pitää silmällä sillä värisävy sopii moneen värimakuun ja yhdistelmään.


Lämpimiä sävyjä

Lämmin ja murrettu liekin punainen on yksi kevään ja kesän trendiväreistä. Sekä murrettu oranssi, ajattele vaikka mandariinihedelmän väriä on ihana väri kevääseen.
Pinkit ovat aina muodikkaita, tänä keväänä toinen on nudeen ja persikkaan menevä pehmeän puuterisen vaaleanpunainen sekä kirkas puhtaan karkkivaaleanpunainen.


Siinä muutama ensi vuoden trendikkäimmistä väreistä. Löysitkö jo omat suosikkisi?


Jos sinua kiinnostaa värit ja niiden sopivuus sinulle, niin tästä linkistä pääset tutustumaan värianalyyseihin jotka auttavat sinua löytämään ne kauneimmat värit sinulle.


Värianalyyseihin on tulossa vielä tämän vuoden aikana uusia palveluita, yksi niistä on Värien Personal shopper palvelu eli kun haluat löytää suoraan sopivan värisiä asukokonaisuuksia juuri omalle värityypillesi. Jos sinua kiinnostaa tämä palvelu jo etukäteen niin lähetä sähköpostia stylisti.annika@gmail.com ja jutellaan testausmahdollisuudesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nopeat keinot rentoon tyylikkyyteen

 Yksi syksyn trendeistä on rento tyylikkyys, eli sellainen hiljainen eleganssi jossa klassisuus yhdistyy arkipäivään. Tässä postauksessa ann...