tiistai 26. syyskuuta 2023

Nopeat keinot rentoon tyylikkyyteen

 Yksi syksyn trendeistä on rento tyylikkyys, eli sellainen hiljainen eleganssi jossa klassisuus yhdistyy arkipäivään.

Tässä postauksessa annan nopeat neuvot millä nostat perinteisen t-paita ja farkut yhdistelmän muutamalla helpolla stailausniksillä seuraavalle tasolle.


Takki tekee paljon

Kun haluat lisää klassista tyyliä asuusi niin nopein keino on ottaa takkien voima käyttöön. T-paita ja farkut saavat nopeasti lisää tyyliä kun valitsetkin takiksi bleiserin tai vaikka pidemmän villakangastakin.
Bleisereissä on edelleen muodissa yli-isot mallit joissa on korostettu hartialinja mutta kannattaa luottaa myös omaan makuusi asiassa.

Osa neuletakeistakin muuten saa aikaan saman efektin jos etsit vähän enemmän rentoutta tyyliin.


Asusteilla lisää arvoa

Asusteet ovat myös kätevä keino tuoda tavallinen ja rento asu seuraavalle tasolle. Isommat korut herättävät huomiota ja keräävät katseita mutta pienet ja sirot toisaalta toimivat paremmin jos haluat klassisempaa tyylikkyyttä.

Voit yhdistää helposti "aitoja" koruja saadaksesi lisää tasoa pukeutumisen mutta näistä on olemassa halvempiakin pukukoruja (esim  zirkoniat). Eli jos haluat klassisuutta niin sen ei silti tarvitse maksaa maltaita.
Suosi nappikorvakoruja helmillä tai kirkkailla kivillä, ketjuja simppelillä riipuksella yms. niin saat vaivatonta eleganssia asuun kuin asuun.


Varmuutta askeliin

Kengät ovat myös helppo keino tuoda asua ylös tai alaspäin. Valitse silloin jotain rennompaa jos sinusta tuntuu olo jo liian virallisen laitetulta asussasi esim. valkoiset tennarit, balleriinat.

Ja jos sinusta asusi tuntuu edelleen liian rennolta haluamaasi tilaisuuteen niin panosta silloin klassiseen tyyliin vaikka upeilla syysnilkkureilla.

Kengät kertovat paljon asun tyylistä onko se sporttisempaa vai virallisempaa. Ja niillä on todella kätevä luoda vaikutus siihen suuntaan kuin itse haluaa.




Lisäpisteitä näistä:

  • Rennot mutta siistit vaatteet. Eli teippiharja jos omistat lemmikkejä, silitys jos vaatteissa on ryppyjä ja puhdistus jos on tahroja kannattaa aina.
  • Hiukset kertovat myös yllättävän paljon mutta niistä ei kannata stressata. Huomioi niissä aina oma tyylisi ja tykkäätkö pitää niitä auki vai kiinni yms. Ennen tärkeitä tapaamisia silti puhtaus ja nopea harjaus auttaa jälleen.
  • Meikki vie myös nopeasti koko vaikutelman ylemmäs mutta älä huoli jos se ei ole sinun tyyliäsi. Värillinen kosteusvoide ja huulirasva antaa nopeasti lisää hehkua kasvoille menemättä silti liikaa laitetun puolelle.
  • Kynnet. Kulunut kynsilakka antaa aina vähän huolimattoman vaikutelman joten kannattaa vaikka mieluummin poistaa se nopeasti kokonaan jos huomaat ennen tapaamiseen lähtöä lakan lohkeilleen pahasti. Ja jos aikaa riittää niin väritön aluslakka käyttöön.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...