tiistai 7. huhtikuuta 2020

Silmälasit ja muoti

Asiakas kysyi miten voisi koruilla yms. jutuilla saada silmälasit iltapukeutumiseen sopeutuvammaksi koska hän ei voi käyttää piilolinssejä kuivien silmien vuoksi ja silmälasit näyttivät hänestä oudoilta yhdistettynä iltapukuun.
Siinä inspiraatio tähän blogikirjoitukseen, ekaksi juttua miten valitsen kehykset ja sitten miten minä ratkaisisin hänen ongelmansa.


Kehysten valinta

Silmälasien hyvältä näyttämisessä tärkeintä yleensä on itselleen sopivat kehykset. Tässä linkki viime vuoden juttuihini miten valita paras malli omille kasvojenpiirteillesi:



Toinen tärkeä valinta on kehysten väri. Jos siis et aio hankkia monia eri kehyksiä joita voit sitten yhdistää eri asuyhdistelmiin niin väri kannattaa miettiä huolella. Jos pähkäilet kullan ja hopean välillä niin on hyvä miettiä oletko kylmä vai lämmin värityypiltäsi:


Ja jos toisaalta haluat lisää väriä perinteisempien värien rinnalle niin kannattaa ehkä harkita kapselivaatekaappia:


Siinä luot itsellesi sopivan värimaailman jossa jokainen vaatekappale sopii toisiinsa. Silloin on helppoa ostaa itsellesi sopivat kehykset omalla "nimikkovärilläsi".


Pukeutumisen pelastaja

Se juttu millä silmälasit saa iltapukuun sopivaksi on silmälasiketjut. En siis tarkoita ihan pelkkää tavallista ketjua vaan jotain yksilöllisempää.

FjeldDesign tarjoaa silmälasiketjuja eri väreissä, materiaaleilla ja vieläpä eri pituuksilla.
Parasta kuitenkin on että vaikka Etsy on kansainvälinen sivusto niin kyseiset korut tulevat nopeasti suoraan suomalaiselta myyjältä.


Tusinan verran sävyjä

Upeat silmälasiketjut 

Sekä tilauksesta hän tekee myös haluamallasi värillä tai erilaisilla helmillä. Helppo tapa saada silmälasit sopimaan myös iltapukeutumiseen.

Silmälasiketjut on myös itselle ihanat kesäasusteet vaikka en silmälaseja käytäkään. Suurimmassa osassa kesävaatteitani ei ole taskuja mutta haluan käyttää aurinkolaseja. Nostin ne siis ennen suoraan pään päälle ja tietty niihin tuli tahroja aurinkosuojasta ja hiustenmuotoilutuotteista yms. ja hiukset jäi useamman kerran kiinni kehyksiin. Mutta kun valitsee ihanan kesäisen väriset silmälasiketjut niin ne ovat jo asuste ihan itsessään.

Mikä on sinulle suurin ongelma silmälaseja tai aurinkolaseja käyttäessäsi?



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...