tiistai 12. tammikuuta 2021

2021 Muotia (osa 2)

 Kirjoitin jo aiemmin yhden osan tämän vuoden muodista, keskittyen ensi kevääseen ja kesään.

https://ihanatyyli.blogspot.com/2020/12/2021-muotia-osa-1.html

Ja tässä on jatko-osa sille kirjoitukselle.
Minihameet ja sukkahousut

Superlyhyet hameet tekevät jälleen tuloaan (ja myös pidemmätkin hameet pysyvät trendikkäinä) tuoden asuun vivahduksen 60-  luvun tyyliä yhdistettynä värikkäisiin sukkahousuihin. 60 ja 70 luku näkyvät myös muodissa tänä vuonna. Sukkahousut saavat olla reilusti värikkäitä ja kuvioituja ja ne lisäävät käyttömukavuutta lyhyille hameille.Isot ja rohkeat kuviot

Isot ja värikkäät kuviot tulee olemaan yksi ilmeisimmistä trendeistä tänä vuonna. Herätä sisäinen taiteilijasi ja yhdistele värejä ja kuvioita vapaasti. Tai sitten poimi kuvioista joku väri ja yhdistä sitä yksivärisenä vaatekappaleena asuusi jos haluat jotain hieman hillitympää. 
Ja yleisenä neuvona kannattaa muistaa että kuviot vetävät huomiota puoleensa, eli jos sinulla on alavartalon kohdalla joku ongelmakohta josta haluat vetää huomion pois niin suosi kuviollista yläosaa.

Vaaleanvihreää ja maanläheisiä sävyjä

Pastellivärit ovat tietysti muodissa kuten joka ikinen kevät mutta näkyvissä on myös hyvinkin maanläheiset sävyt 60-luvun hengessä. Oranssi, ruskea, khaki ja keltainen ovat oikeastaan aika yllättvät värit kevääksi ja ne ovatkin yleensä olleet enemmänkin syksyn trendejä.
Ja vaaleanvihreä sekä valkoinen on ehdoton trendiväri seuraavilla sesongeilla.
Kenkämuotia kevääksi

Loaferit tulevat olemaan paitsi mukavat niin hyvin trendikkäät tulevana keväänä. Ja omat ikisuosikit eli balleriinat tekevät paluutaan kun ilmat taas lämpenevät. Esim. Chanel suosi näitä kestosuosikeita omissa muotinäytöksissään.
Kesällä sitten onkin aika paljastaa varpaat, sandaalikausi alkaa. Muodissa on siis myös pedikyyrit sillä sandaalit ovat hyvin kapearemmisiä ja varpaat paljastavia.
Siinäpä muutama ennuste tämän vuoden muodille. Ensi viikolla jatkan vielä tästä samasta aiheesta kolmannen kirjoitukseni ja sitten seuraavat sesongit alkavatkin olla jotenkin käsitellyt.

Minkä trendin sinä ajattelit ottaa kokeiluun tulevina sesonkeina?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä sävy sopii eri värityypeille: Vihreä

 Vihreä on yksi tämän talven ja syksyn muotiväreistä mutta minkä sävyinen vihreä sopii millekin värityypille? Tästä pääset lukemaan aiemman...