tiistai 19. tammikuuta 2021

2021 Muotia ( osa 3)

 Viimeinen osa tästä kirjoitussarjasta, miltä näyttää ensi kevään ja kesän muoti?

Tästä pääset näkemään aiemmat kirjoitukseni:

Osa 1

Osa 2


Vyötärö esiin

Ketjuvyöt alkoivat olla trendikkäitä jo viime vuonna mutta siltä ei voi välttyä tulevana keväänä ja kesänä. Vyötärön kuuluu nyt olla korostettu kauniilla vöillä. Oli se sitten kimono-tyylinen solmittava vyö, koristeellinen ketjuvyö tai sitten upea solkinen vyö.
Tiimalasi vartaloisten kannattaa muutenkin huolehtia että heidän vyötärönsä näkyy aina, jos vyötärö ei näy esim. isomman paidan alta niin vartalo näyttää heti isommalta kuin on. Samoin pitkät ja suora vartaloiset hyötyvät tästä trendistä hyvin paljon sillä näyttävä vyö katkaisee pitkän linjan kauniisti.Näyttävät korut kruunaa asun

Korumuoti pysyy edelleen näyttävänä. Aiempina sesonkeina huomiopiste on ollut näyttävissä korvakoruissa mutta nyt se on vaihtumassa kaulakoruihin. Pitkät ja runsaan näyttävät kaulakorut ovat seuraavien sesonkien ykköstrendejä. 
Jos haluat yhdistää näyttäviä kaulakoruja korvakoruihin niin kannattaa ehkä valita jotain pienempää ja sirompaa ja poimia esim. metallin väri kaulakorusta simppeleihin nappikorviksiin. Näin kokonaisuus pysyy helposti tyylikkäänä.
Ristiriipusten on myös ennustettu palaavan jälleen kerran muotiin, ja tietysti myös isona ja näyttävänä.
Narut ja nyörit vaatteissa

Roikkuvat nyörit tulevat näkymään ensi kevään ja kesän muodissa paljon. Solmittavat paidat, villatakit tai yksinkertaisesti vain koristenyöritykset vaatteissa ovat trendikkäitä tänä vuonna. ja näiden nyörien kuuluukin riippua vapaana ja liikkua kun kävelet.


Siinäpä trendivinkit seuraaville sesongeille. Monipuolisesti on siis tulossa erilaisia tyylejä joista valita ne jotka sopivat omaan makuun.
Aiotko sinä ottaa jonkun näistä kolmessa postauksessa kirjoittamistani trendeistä omaan käyttöösi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten lisätä itsevarmuutta pukeutumisella?

 Jokaisella meistä tulee elämässä eteen tilanteita jolloin pienelle itsevarmuuslisälle olisi todellakin tarvetta oli sitten kyse treffeistä,...