tiistai 27. heinäkuuta 2021

Oletko pääosassa omassa elämässäsi?

 Miten menee sinun oman elämäsi roolitus, suoritatko sivuosaa vai oletko pääosassa? 

Ja miten koko juttu kuuluu tyyliisi ja pukeutumiseen?



Arjen luksusta

Ei ole tarkoitus että liihottelet iltapuvussa kalleimmat korusi ylläsi lähikauppaan, vaan miten voit tehdä arkiasioista vähän kauniimpia ja itseäsi hemmottelevia. 
Ota vaikka tavoitteeksi tehdä yksi asia per päivä (tai viikko) vain itseäsi miellyttääksesi. Rauhallinen teekupillinen illan päätteeksi lempikirjaa lukien, leivo itse, tai vaikka tuunaa jäätelöannos omaa katsettasi (ja tietysti makuhermoja) miellyttääksesi. Pyri keksimään jokin asia mistä itse nautit ja mikä tuottaa iloa sinun elämääsi.
Vaniljajäätelön tuunausta

Jalkakylpy luonnonkukilla


Miksi tämä kannattaa?

On tärkeää asettaa välillä myös itsensä pääosaan ja tehdä asioita itsesi tähden. Jos muu perhe ja kaikki muu menee aina ennen sinua, niin loppujen lopuksi oletko sinä onnellinen
En sano että kannattaa aina pistää itsensä etusijalle, vaan silloin tällöin. Kun sinulle tulee tapa huomioida myös itseäsi jaksat jakaa myös enemmän muiden kanssa.
Välillä myös sinun ilosi ja nautintosi kuuluu saada toteutua, eikä vain kerran vuodessa äitienpäivänä.



Miten saan arjen luksusta helposti omaan tyyliini?

  • Ota tavoitteeksi ainakin kerran viikossa panostaa hieman enemmän tyyliisi. Tämä tarkoittaa jokaiselle meistä eri asioita, mutta tärkeintä olisi pukeutua niin että tunnet oikeasti olosi kauniiksi. Jollekin se tarkoittaa sitä että käytän vaikka koruja, toiselle sitä että mietin enemmän asuyhdistelmääni, ja kolmannelle että otan käyttöön ihanan mekon jonka ostin kesän alussa.
  • Kokeile jotain uutta, käytä vaikka vaatevuokraamoja hyväksesi (oma suosikki on Upcyler Helsinki ) tai lainaa vaikka kaverilta jotain eri tyyliä. Tämä harjoitus oikeasti virkistää ja voit hyvinkin löytää itsestäsi uusia puolia.
  • Opettele jotain uutta millä voit kehittää omaa pukeutumistasi. Esim. Värianalyysi etänä on kätevä tapa tutustua millaiset värit sopivat juuri sinulle. Vartaloanalyysi taas neuvoo millaiset vaatteet korostavat sinun vartalosi parhaita puolia.
  • Miksaa juhliin liittämiäsi asioita välistä myös arkeenkin. Sanotaan vaikka että käytät korkokenkiä ainoastaan juhlatilanteissa, kokeile silloin tuoda tämä elementti välistä myös arkeen. Korkojen ei tarvitse olla pilviä hipovat eikä kenkien strasseilla ja glittereillä koristetut. Yritä tuoda se sama tunne arkeesi.
  • Ota myös tavoitteeksi välistä ostaa myös itsellesi jotain "luksusta". En tarkoita mitään mikä kuluttaa puolentoista kuun palkkasi, vaan pikemminkin jotain minkä sinä itse koet luksukseksi. Jollekin meistä se on säästösuunnitelma Chanelin laukkuun, toiselle kirpparilöytönä villatakki ja kolmannelle rahan käyttäminen ompelijaan, joka korjaa jakkusi istuvuuden. Sinä itse tiedät minkä koet luksukseksi elämässäsi.


Miten sinä saat itsellesi pääosassa olevan henkilön fiiliksen?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Paikkakunta ja pukeutuminen?

 Tämä asia on tullut nyt toistuvasti omassa tuttavapiirissä esiin eli onko sillä vaikutusta pukeutumiseesi missä asut? Pohdintaa stylistin n...