tiistai 14. syyskuuta 2021

Mikä sävy sopii eri värityypeille: Vihreä

 Vihreä on yksi tämän talven ja syksyn muotiväreistä mutta minkä sävyinen vihreä sopii millekin värityypille?

Tästä pääset lukemaan aiemman postaukseni syksyn trendiväreistä ja näet mitkä vihreän sävyt ovat nyt muodissa.Kevät

Kevään värit sopivat sinulle, joka olet värityypiltäsi lämmin ja vaaleampi. Kevät näyttää upeimmalta vaaleissa ja kirkkaissa sävyissä joissa on selvästi lämmin pohja sävy. Väri taittuu selkeästi enemmän keltaiseen kuin siniseen.

Nämä vihreän sävyt näyttävät upeilta lämpimän vaalean ruskean kanssa yhdistettynä.
Kesä

Kesä on vaaleampi kylmistä värityypeistä. Kevään värityypin erottaa viileästä pohjasävystä ja vaaleammista värityksistä hiuksissa ja silmissä.
Kesän värit ovat kylmiä ja selkeästi murrettuja. Värit taittuvat selkeästi enemmän siniseen kuin keltaiseen. Pehmeät ja utuiset  sävyt sopivat kesälle parhaiten
Kesän vihreän pariksi käy hyvin sinisen eri sävyt kunhan ne ovat murrettuja ja pehmeitä.Syksy

Syksylle vihreä on kuin tehty, huolehdi vain siitä että pohjasävy on lämmin, tummempi ja murrettu. Syksyn värityypin erotat helposti lämpimästä pohjasävystä ihossa, silmissä ja hiuksissa. Sekä tummemmasta värityksestä kuin keväällä.
Syksyn vihreät näyttävät upealta maanläheisten ja lämpimän sävyisten ruskean, oranssin ja keltaisen rinnalla.Talvi

Talven värit ovat kirkkaita, syviä ja selkeästi kylmän sävyisiä. Talven värityypin erottaa tummemmasta ja kylmästä värityksestä.
Talven vihreän taittuu selkeästi enemmän siniseen kuin keltaiseen, värit ovat kylmän kirkkaita ja vahvoja. Talven isompi kontrasti mahdollistaa vihreän yhdistämisen jopa mustaan.
Jos värityypin määritys kiinnostaa sinua enemmän niin pääset tästä tutustumaan kattavaan etävärianalyysiini. Paketti sisältää päävärityypin lisäksi myös alalajisi (kirkas, vaalea, syvä jne) eli kaikista parhaimmat sävyt juuri sinulle. Sekä bonuksena myös meikkivärit.


Uutuutena palveluihini on tullut värianalyysi myös miehille . Tämä analyysi on nopeampi ja sisältää vain päävärisi, sen takia edukkaampi hinta. Naisille on myös tulossa vastaava paketti, nopeampi ja edukkaampi verrattuna kattavaan pakettiin. Jos haluat ilmoittautua jo nyt mukaan ensimmäisten joukossa niin lähetä viestiä: stylisti.annika@gmail.com


Kuuluuko vihreä niihin väreihin joita käytät pukeutumisessasi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mikä sävy sopii eri värityypeille: Vihreä

 Vihreä on yksi tämän talven ja syksyn muotiväreistä mutta minkä sävyinen vihreä sopii millekin värityypille? Tästä pääset lukemaan aiemman...