tiistai 2. marraskuuta 2021

Värianalyysien erot

 Tässä postauksessa haluan tuoda esille sen mitä eroa on etävärianalyysilla ja perinteisellä versiolla ja kumpi on oikeasti tarkempi. Sekä näyttää myös sinulle millaiset erot oikeilla ja väärillä väreillä on ihan konkreettisesti käyttämällä itseäni esimerkkinä kuvissa.Perinteinen värianalyysi

Perinteisempi värianalyysi tehdään eriväristen kankaiden avulla ja siinä tarkoitus on, että näet itse värien tuoman eron kasvoillasi. Mitkä eivät näytä hyvältä ja saavat sinut näyttämään väsyneeltä, verrattuna niihin oikeisiin jotka saavat ihosi näyttämään selkeästi paremmalta ja hehkumaan terveenä.
Jotkut suosivat tässä, etä hiukset peitetään hupulla tai vedetään pois kasvojen läheisyydestä, itse en koe hiuksia häiritsevänä vaan kannustan pitämään niitä niinkuin arkisin pidätkin.
Luonnonvalo ja meikittömyys on tässä(kin) versiossa hyvin tärkeää jotta erot näkyvät mahdollisimman selkeinä. 
Itsellä tämä paikan päällä tehtävä värianalyysi onnistuu Salossa ja Turussa ja käytän tässä 4 vuodenaikajärjestelmää.

Näissä kuvissa näet kaikki 4 vuodenaikaa ja niiden vaikutuksen minun kasvoihini.

Värianalyysiin kuuluu aina kätevänkokoinen värikartta.


Etänä tehtävä värianalyysi

Etänä tehtävät värianalyysit eivät normaalisti herätä niin suurta luottamusta sillä se tehdään pelkästään valokuvan perusteella. Itse olen kuitenkin kokenut tämän ihan yhtä hyväksi, kuin paikan päällä tehtävänkin, sillä toimitan aina mukana myös värientunnistusoppaan, jossa näet itse eri vuodenaikojen värien vaikutuksen kasvoihisi. Mielestäni se on hyvin tärkeä lisä ja kokemus, että näet itse mistä puhun, kuin että selittäisin vain talven värien tekevän sinut kalpeaksi.
Valokuvaan on myös tärkeä valita meikittömyys (hyvin pieni meikki kuten ripsari ei haittaa) ja hyvä luonnonvalo (ei kuitenkaan liikaa kirkas jolloin värit häipyvät) sekä ihan ilman filttereitä.
Tämä palvelu on kattavampi ja sisältää myös meikkivärioppaan. Näissä käytän 12-järjestelmää joka sisältää päävuodenajan lisäksi myös oman alalajin, eli ne kaikkein parhaimmat värit sinulle.

Esimerkkisivu eri vuodenaikojen vihreiden sävyistä

Oma kontrasti on hyvin tärkeää kun määritetään vuodenajan alalajia.Jos sinua kiinnostaa niin tässä on linkki lyhyeen värianalyysivideoon, jonka tein asiakkaalle.


Jäikö sinulle kysyttävää omista väreistäsi?  

Tästä pääset tutustumaan paremmin näihin palveluihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kevään ja kesän 2023 trendejä

 Viime viikolla aiheena blogissani oli kevään ja kesän muotivärit , tällä viikolla jatketaan samalla aiheella mutta käsitellään yleisesti se...