tiistai 1. maaliskuuta 2022

Miten valitset takin kevääseen?

 Maaliskuu alkoi ja vaikka ulkona onkin vielä talvista, niin pikkuhiljaa katse kiinnittyy jo kevääseen. Tässä postauksessa annan sinulle nopeat vinkit kevään takkimuotiin ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota takkia valitessa.

Tämä postaus sisältää Bubbleroomin *mainoslinkkejä* jotka on merkitty *-merkillä.


Paitatakit eli shacketit

Paitatakit ovat loistava vaihtoehto välikauden takiksi. Se tarjoaa mukavuutta ja lämpöä ollen silti talvitakkia reilusti kevyempiä. Jos sinulle tulee helposti kylmä niin laita lämpimämpi neule takin alle, näissä takeissa on tarkoituskin olla reilusti tilaa paksummillekin paidoille.
Huomaa kuitenkin jos olet rintavampi, että et valitse reilunkokoisia rintataskuja omaan paitatakkiisi. Se lisää turhaa massaa juuri rintojen alueelle. 

*Paitatakki* Bubbleroomin valikoimasta


Nahkatakkien lumoa

Nahkatakit ovat vieläkin muotia, tällä kertaa lyhyemmät mallit ja varsinkin mustaa väriä näkyy hyvin paljon.
Nahkatakki on itseasiassa varsin hyvä vaihtoehto kevättakiksi, sillä se pitää hyvin veden (joko lumena, räntänä tai ihan vesisateenakin) ja tuulen poissa. Ja kerrospukeutumisella nahkatakki voi olla hyvinkin lämmin vaihtoehto.
Yhdistä klassisempaan tyyliin tai ole rennosti rock-henkinen farkuilla ja maihareilla.

*Nahkatakki* on hyvä vaihtoehto kevään keleihin


Trenssit ja pidemmät takit

Pidemmät takit tarjoavat lisäsuojaa jaloille, joten ne ovat loistavat silloin kun valintasi on vaikka hame tai kevyemmät housut. Yhdistä hame vaikka pitkiin saappaisiin niin säilyt lämpimänä myös alkukeväästä.
Trenssiä valitessa kannattaa pitää kuitenkin mielessä oma pituutesi. Jos olet lyhyt niin tämä takkimalli lyhentää sinua entisestään jos valitset pidemmän (alle puolensäären pituisen). Silloin kannattaa harkita malleja jotka päättyvät suunnilleen polvien korkeudelle.

*Klassikot* pysyvät aina muodissa



*Teddytakit* pysyvät muodissa


*Trenssitakki* on aina varma valinta

Bleiserit ja muut klassikot

Over size bleiserit ovat näkyneet jo pitkään muodissa ja jälleen tämä malli on kuin tehty alkukevääseen sillä alle mahtuu se paksumpikin neule. 
Bleiserit ja muut klassikkotakit tuovat nopeasti ryhtiä ja eleganssia pukeutumiseen. Eli jos haluat astetta enemmän rentoutta niin yhdistele vaikka rennompiin housuihin ja tennareihin. Ja halutessasi tehdä vaikutuksen niin yhdistele puvunhousuihin ja vaikka loafereihin. 

*Kevyt takki* tuo olemukseen ryhtiä





*Kevyempi vaihtoehto* perinteiselle bleiserille
 yhdessä kevään trendikkäimmistä sävyistä



Pinkki on aina kevään muotiväri,
*bleiserin ja mekon* yhdistelmä

Ruudut, isot printit ja kirkkaat värit

Kevään takit saavat nyt näkyä. Kuvioina suosituin on isot ruudut ja kuviot. Kannattaa yhdistää harmonista kokonaisuutta hakiessasi yksiväriseen alaosaan sekä poimia asusteiden värit kuvioista.
Kukkakuviot tulevat myös olemaan suosittuja samoin kuin eläinprintit. 
Kirkkaat värit, erityisesti vihreä, sininen ja keltainen, tulevat myös näkymään takkien trendeissä.

*Isot ruudut* takkimuotina



*Keltainen* on yksi kevään trendeistä



*Pirteää pinkkiä* rennompiin päiviin


Siinäpä muutama kevään trendeistä. Oletko sinä jo etsinyt uutta takkia kevääksi vai löytyykö kaapistasi jo sopivat mallit?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...