tiistai 24. toukokuuta 2022

Kesän muotilöytöjä

 Ilmat alkavat olla ihanan kesäiset ja houkutella kokeilemaan sesongin trendejä. Tässä postauksessa esittelen sinulle muutaman oman kesäsuosikin. 

Postaus sisältää affiliatelinkkejä, jotka on merkitty *-merkillä.

Tällä viikolla tulee vielä tälläinen lyhyt blogipostaus ja ensi viikolla toivottavasti terveys sallii normimman työnteon, kiitos kärsivällisyydestäsi.
Kesän löytöjä


Kesän yksi suurimmista trendeistä on maksimekot (ja vastapainona todella lyhyet minihameet). Tässä *Lindexin maksimekossa* on kaunis kuvio ja ihanan trendikäs vihreä sävy.
Mekon kuviointi on muuten aivan loistava siihen, jos haluaisit näyttää pikkuisen pidemmältä ja hoikemmalta.
Asustamalla oikein saat tästä hyvän mekon kesäjuhliin tai vaikka ihan mökkiarkeenkin.
Perus teepparistakin saa helposti klassisen tyylikkään kun materiaali on trendikästä satiinia. *Bubbleroomin t-paita* on pehmeän shamppanjan  värinen joka näyttää upealta varsinkin hivenen päivettyneellä iholla. Yhdistä vaikka valkoiseen hameeseen tai housuihin ja sinulla on kesän helpoin yhdistelmä koossa. 


Sininen on kesän yksi muotiväreistä ja sopii loistavasti kesämekkoihin.Tässä *Cosin mekossa* on todella upea vyötäröyksityiskohta, joka luo vyötärön silloinkin kun se ei luonnollisesti olekaan niin erottuva. Erilaiset vekit, solmut ja cut outsit pysyvät edelleen kesän aikana muodikkaina.


Kenkämuoti tulee olemaan vähän raskaampi tänä kesänä. Korokepohjat, tolppakorot ja kiilakorot valtaavat kesäkadut.
Näissä *Cos sandaaleissa* korokepohjat pysyvät kuitenkin minun mielestäni tyylikkäinä ja ne on helppo sujauttaa vaikka kiireessä jalkaan. 


Kesähatut ovat muodikkaita tänäkin vuonna. Leveät lierit ovat trendikkäitä kuten tässä *Lindexin hatussa* ja hyvä keino suojata itsensä helteellä.
Muodissa on myös lippalakit ja lippapannatkin ihanissa kesäisissä väreissä.
Kesämuoti 2022:

  • Kirkkaat värit, etenkin fuksia ja kirkkaan vihreä
  • Isot kuviot
  • Sandaalit, varsinkin strasseilla ja kimalteilla
  • Isot näyttävät korvakorut
  • Virkatut topit ja muut vaatteet
  • Pitsi ja röyhelöt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten lisään väriä vaatevalikoimaani?

 Hyvin useasti värianlyysien yhteydessä tulee esiin tämä kysymys, miten lisään vaatekaappiin väriä kun tällä hetkellä pukeudun ainoastaan yh...