tiistai 10. toukokuuta 2022

Vaikuttaako värianalyysi ainoastaan vaatteiden valintaan?

 Onko värianalyysin tuloksella ainoastaan vaikutusta vaatteiden värin valintaan vai voiko sitä hyödyntää muutenkin?

Omien värien tunteminen ja niiden oikeiden värien valinta voi koskea paljon muutakin kun vain yksinomaan vaatteita. 

Tässä postauksessa annan nopeat neuvot mihin muuhun voit omaa värityyppiäsi käyttää ja saada oikeiden värien hyödyt käyttöösi. Eli kauniit piirteesi tulevat esiin, iho näyttää tasaiselta ja levänneeltä, ja paljon muuta.Oikean sävyinen huulipuna

Huulipunan ja kiillon sävyllä on paljon väliä meikille. Ne antavat helposti koko meikille ilmeen ja oikein valittuna saavat kasvosi hehkumaanKevään huulipunat sisältävät lämpimiä ja kevyitä sävyjä. Enemmän persikkaan taittuvat sävyt näyttävät todella kauniilta ja raikkailta. Kiiltävät ja helmiäisenhohtoiset sävyt tuovat eloa meikkiin.Kesän huulipunat sisältävät pehmeän viileitä sävyjä. Utuiset pinkit ovat todella käytännöllisiä meikkipussissa. Vältä kaikkein kirkkaimpia sävyjä ja sinisen vivahteet huulipunissa näyttävät sinulla todella hyviltä. Vaaleammat sävyt sopivat syvän tummia paremmin.


Syksyn huulipunasävyt ovat lämpimän mausteisia. Kullanhohdetta, ruskeaan ja oranssiin taittuvia sävyjä. Sävyt saavat olla intensiivisiä ja tummia.


Talven sävyt ovat kirkkaita ja viileitä. Väreissä saa olla dramaattisuutta ja voimaa. Siniseen taittuvia ja voimakkaan tummia sävyjä.

Silmämeikki luo tunnelmaa

Silmät on monille se asia jota halutaan tuoda esiin. Näissä kannattaa huomioida se oletko lämmin vai kylmä värityypiltäsi. 
Eli lämpimän ja vaalean kevään kannattaa valita vaaleampia ja lämpimiä sävyjä, myös kirkkaammat sävyt näyttävät upeilta. Kulta ja kimallus sopivat aina todella kauniisti.

Kylmä ja vaalea kesä sen sijaan näyttää upeammalta pehmeämmissä sävyissä. Vaaleammat sävyt ja siniseen taittuvat näyttävät upeilta. Helmiäisen hohtoiset hopea sävyt sopivat todella kauniisti.

Syksy taas näyttää kauneimmalta lämpimissä sävyissä. Ruskeaa, kuparia, pronssia ja syvempiä sävyjä. Luonnolliset maanläheiset sävyt näyttävät todella upeilta syksyllä.

Kylmemmät sävyt sopivat upeasti talven värityypille. Syvät ja kirkkaat värit sopivat hyvin tälle värityypille ja isot kontrastierot. Eli voit leikitellä vapaasti värien kanssa.


Korut ja asusteet

Korut ja asusteet vaikuttavat paljonkin sinun väreihisi ollessaan kasvojen lähellä.

Koruissa on yleensä kaksi eri lämpöastetta eli kulta ja hopea. Hopea menee kylmemmille (kesä ja talvi) ja kulta lämpimämmille (kevät ja syksy). Pronssi ja kupari sopivat erityisen hyvin syksyn värityypille. Mutta yleensä oma silmä kertoo kummasta väristä pidät enemmän ja vaikka olisitkin lämmin väritykseltäsi ei hopea ole ihan poissuljettu ja toisinpäin. Tärkeintä silti on mistä itse pidät.
'
Muutenkin voit tuoda oman värityyppisi paletista värejä suoraan asusteisiin ja koruihin. Näin saat niiden hyödyn samalla suoraan kasvoillesi.

Huivit on nopea tapa tuoda sopivia värejä kasvoille

Myös korvakorujen värit vaikuttavat

Itsellä on loistavia uutisia juuri värianalyyseistä. Palveluni paikan päällä tehtäviin värianalyyseihin laajenevat myös perusvuodenaikojen lisäksi niiden alalajeihin kunhan ulkomailta tilaamani värianalyysikankaat saapuvat minulle ennen kesän alkua. Halutessasi voit jo nyt varata ajan Turussa ja Salossa tehtävään värianalyysiin, lähetä viestiä stylisti.annika@gmail.com . Ja etävärianalyyseissähän tämä palvelu on jo nyt saatavilla, lue lisää tästä.


P.S. oletko jo huomannut kevään supertarjouksen Tyyliverkkovalmennuksestani. ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Miten lisään väriä vaatevalikoimaani?

 Hyvin useasti värianlyysien yhteydessä tulee esiin tämä kysymys, miten lisään vaatekaappiin väriä kun tällä hetkellä pukeudun ainoastaan yh...