tiistai 10. tammikuuta 2023

Tulevan kevään muotia

 Talvi on vielä parhaimmillaan mutta silti voi kääntää jo katseensa kohti kevättä ja sen ihanaa muotia. Kevään muoti tulee olemaan yllättävää, värikästä ja toisaalta myös hillitymmänkin ystäville löytyy varmasti suosikkeja.


Läpinäkyvää ja vilauttelua

Läpinäkyvät mesh tyyliset kankaat tulevat ensi keväänä entistä isommin esiin. Eli annetaan alusvaatteiden näkyä rohkeasti hameiden ja paitojen alta. No ei kyllä ihan oma juttu ole, mutta mesh tyyliset kankaat käyvät hyvin myös kerrospukeutumiseen sillä ne tuovat vain ohuen kankaan esim. topin ylle tai pitkän mekon päälle. Myös esim. bralette malliset topit tuovat pikkuisen enemmän peittoa kuin tavalliset rintaliivit läpinäkyvän kankaan alle.

Vilauttelua puolestaan tuo edelleen jatkuva cut out - trendi eli ne pienet kurkistusaukot vaatteissa. Tässäkin trendissä on hyvä muistaa, aina kannattaa keskittyä korostamaan niitä asioita mitä rakastat ja pidät kauniina omassa vartalossasi.



Kevään vihreää

Kevään ykkösväriksi on ennustettu vihreää. Vihreä tuleekin näkyviin monessa eri sävyssään kevään pukeutumisessa ja voit huoletta valita oman värityyppisi parhaan vihreän tähän trendiin. (Etkö vielä tiedä omaa värityyppiäsi? Tutustu tästä värianalyyseihini . 

Magenta on myös hyvin nähtävillä ja se onkin Pantonen vuoden 2023 väri, sekä kauniit pastellivärit kuten jokaisena keväänä kuuluukin.
Metallinhohto on myös trendi jota kannattaa pitää silmällä niin kengissä kuin vaatteissa.

Vihreän sävyistä voi myös valita
sen itselle parhaankin


Pidempiä helmoja

Muodissa näkyy edelleen jonkun verran minihameita (ja lyhyet shortsit varsinkin deniminä) mutta helman pituudessa pidemmät helmat tulevat viemään kevään ja kesän muodissa ehdottomasti voiton.

Nähtävillä on todella kevyitä kankaita mutta myös hieman tukevampiakin kankaita (kuten se farkku) ja esim. edestä napitettavia malleja. 



Rohkeita printtejä ja kimaltavia yksityiskohtia

Näyttävät printit pysyvät muodissa, varsinkin kukkakuviot kun kevään muodista on kyse mutta näkyvissä on myös paljon ruutuja ja raitoja.
Ruudut ja raidat ovatkin käteviä perusprinttejä jotka ovat helppoja yhdistää asuun kuin asuun.

Yksityiskohdissa saakin keväällä mennä jo vähän ehkä överinkin puolella. Höyhenmäisiä koristeita, strassikoristeita, röyhelöitä ja vaikka kaikki samassa paketissakin. No ehkä suomalaiseen makuun kumminkin on yhdistä näyttävät yksityiskohdat mieluummin selkeään ja yksinkertaiseen joten saat täyden hyödyn molemmista.



Odotatko sinä jo kevättä vai nautit innolla talvikuukausista?





2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoisia juttuja keväällä odotettavissa pukeutumisen kannalta :) vihreä on aina ollut vähän pelottava väri, armyn/khakin vihreä on siis aina mennyt mutta kirkkaammat vihreät. Nyt kuitenkin tilasin itselleni vähän kirkkaamman värisen vihreän bleiserin, se näytti aivan ihanalle ja jotenkin se väri vaan alkoi kiehtoa sen nähdessäni! Jospa se sopisi ja osaisin käyttää, mut sen nähdessä tuli sellanen fiilis että jos en nyt tilaa, niin kadun ja yleensä tuollaiset vaatteet ovat olleet sitten ihan mun suosikeita!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Kata. :) Vihreä on itselle vähän samanlainen väri, tiedän kyllä siitä sävyt mitkä sopii mutta en koskaan osta sitä. Ehkäpä se löytää omaankin vaatekaappiin tämän kevään aikana. Ja tuo on muuten niin totta että kannattaa silloin ostaa vaate (tai ainakin sovittaa) kun tulee sellainen sisäinen fiilis että jää kaduttamaan jollen nyt ota sitä. Useimmiten se fiilis osuu oikeaan,

    VastaaPoista

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...