tiistai 25. heinäkuuta 2023

Vähän syksyn trendejä

 Elokuu lähestyy niin nopeaan että sitä uskaltaa jo mainita syksyn. Eli kun paluu töihin ja kouluun on edessä niin tässä postauksessa annan muutaman vinkin miltä näyttää syksyn 2023 muoti.



Ylipitkiä hihoja ja huppuja arkeen

Huput ovat asia mitkä tulevat muotiin, mikä on itsestäni aika käytännöllinen asia takeissa. Tykkään kävellä ja syksymmällä vesisateet eivät enää ole niin lämpimiä niin huppu on hyvä pelastus pikkusateessa. Mutta huppuja nähdään myös mekoissa, paidoissa yms. eli ei vain takkien juttu.

Samoin ylipitkät hihat ovat käteviä kun unohtaa hanskat kotiin ja alkaa olla jo viileämpää. Mutta omaan makuun ei aina tämä trendi istu kun haluaisi käyttää rannekoruja tai ihan normihihaa.
Muutenkin hihoissa näkyy leveyttä ja erilaisia koristeita ja nyörejä yms,



Kellohameet, lyhyet ja pitkät helmat

Nyt muodissa näkyy paljon lyhyitä hameita mutta myös todella pitkiä maksihameita.
Kellohameet ovat myös asia mitkä palaavat jälleen trendiksi.

Vinkki syksyyn kun ilmat alkavat viiletä ja hameet ei enää muuten innosta! Värikkäät sukkahousut ovat myös asia joka palaa muotiin, mätsää ne vaikka takkiin ja laukkuun.


Nahkaa ja turkista

Nahka näkyy (edelleen) muodissa ja tällä kertaa sitä yhdistellään isosti. Eli yhdistä tekonahkalegginsit reilusti nahkatakkiin sillä nyt muodissa on käyttää nahkaa asuna. 

Tekoturkis on myös toinen trendi joka on ollut valloilla jo pidempään ja tulee vieläkin olemaan. Lyhyempi ns. teddyturkis on trendikkäin valinta ja käytä laukuissa ja asusteissa sekä tietysti esim. takeissa,


Heitä neuletta hartioille

Isot huivit, kietaisuneuleet ja ponchot ovat myös yksi syksyn lämmittävistä trendeistä. Ne korvaavat takin alkusyksystä ja ovat kätevä pistää takin päälle tuomaan lisää lämpöä loppusyksystä.

Eli muodissa on tällä kertaa paljon klassisia elementtejä ja käytännöllisyyttä joita me suomalaiset arvostamme.

Kevyt kietaisuneule korvaa takin alkusyksystä


Kannattaa myös pitää silmällä:

  • Punainen ja oranssi väri ovat ehdottoman trendikkäät
  • Valkoiset kauluspaidat
  • Peplum paidoissa
  • Vihreä väri tummenee syksyyn päin mentäessä
  • Huopahatut
  • Farkut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Värit jotka vanhentaa?

 Törmäsin netin selailussa artikkeliin väreistä jotka vanhentaa. Artikkelissa mainittiin stylistien paljastaneen 5 väriä jotka muka vanhenta...